Kínában dohányzásellenes. Dohányzásellenes Kínában. Betűméret:

Dohányzásellenes Kínában

Dohányzásellenes Kínában

Turizmus Online - Kína legszigorúbb Kínában dohányzásellenes rendelete lépett hatályba Pekingben Világ: Tilos lesz a dohányzás Kínában a zárt Kínában dohányzásellenes helyeken beckekszer. A WHO tavalyi jelentése szerint Kína a világ legnagyobb dohányfogyasztója: az 1,3 milliárd fős lakosságból csaknem dohányzásellenes Kínában dohányoznak, ami a globális cigarettafogyasztás több mint egyharmadát teszi ki. Indonéziában a legmagasabb a dohányosok aránya: a délkelet-ázsiai országban a 15 éven felüli férfiak 76 százaléka dohányzik.

Kínában dohányzásellenes leszokott a dohányzásról, és fájdalom támadt

A világ dohányosainak nagyjából 80 százaléka alacsony és közepes jövedelmű országokban él és közülük millióan dohányzásellenes Kínában szegénynek. A The Lancet című orvosi folyóirat áprilisi számában publikált tanulmány szerint a naponta dohányzásellenes Kínában fogyasztó emberek aránya csökkent 25 év alatt: ben még minden Kínában dohányzásellenes férfi és minden tizenkettedik nő, ben már csak minden negyedik férfi és minden huszadik nő dohányzott napi dohányzásellenes Kínában.

Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek.

DOHÁNYZÁS

Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek. Bezárás MTI Tetszett a cikk?

Kína legszigorúbb dohányzásellenes rendelete lépett hatályba Pekingben

A dohánytermékek adójának megemelésével, az Egészségügyi Világszervezetet segítségül hívva és minden korábbinál szigorúbb szabályok bevezetésével próbálják meg visszaszorítani a dohányzást Kínában, ahol a lakosság csaknem Kínában dohányzásellenes cigarettázik.

A The Kínában dohányzásellenes Atlas nevű dohányzásellenes érdekcsoport szerint azonban a néhány országban megfigyelhető csökkenést "csaknem teljesen ellensúlyozza a fogyasztás növekedése azokban az országokban, ahol enyhébb a dohányáruk szabályozása".

Utóbbiak közé tartoznak a világ szegényebb részein, különösképpen Fekete-Afrika területén lévő országok. A dohányáruk fogyasztása csökkent egyebek között Ausztráliában, Brazíliában és Nagy-Britanniában a dohányzásellenes intézkedések: a magasabb adók, a különböző korlátozások és egészségügyi figyelmeztetések nyomán. Az elektromos cigaretták is megvetették a lábukat néhány piacon.

Franciaországban egymillióval csökkent a napi rendszerességgel dohányzók száma és között.

Dohányzásellenes kínában. Kína legszigorúbb dohányzásellenes rendelete lépett hatályba Pekingben

Kínában dohányzásellenes Euromonitor International nevű piackutató cég szerint a dohánytermékek eladása még Kínában is csökkent 10 százalékkal a es csúcshoz képest.

A szakértők szerint a dohányzás az idő előtti halálozások elsődleges oka. A WHO dohányzásellenes Kínában alapján az aktív vagy passzív dohányzás több mint hétmillió ember halálát okozza Kínában dohányzásellenes, vagyis átlagosan egy ember hal meg miatta minden hatodik másodpercben. Kína legszigorúbb dohányzásellenes rendelete lép hatályba Pekingben Június elsejével életbe lép Kína eddig legszigorúbb dohányzásellenes rendelkezése.

A szabályszegőket jüanra 9 ezer forint bírságolhatják, az éttermek pedig akár 10 ezer jüan ezer forint büntetést Kínában dohányzásellenes fizethetnek, ha nem tartják és tartatják be az új előírásokat.

A szabálysértést háromszor elkövetők neve a kormányzat online szégyenfalára is felkerül. A világszervezet szerint a jelenlegi ütemben a dohányzás akár egymilliárd ember halálát okozhatja Kínában dohányzásellenes A Tobacco Kínában dohányzásellenes című tudományos folyóirat januári számában megjelent adatok szerint a dohányzás csaknem hat százalékát emészti fel a világszerte az egészségügyre fordított költségeknek.

A WHO szerint világszerte 4,3 millió hektárnyi földterületet használnak dohánytermesztésre. A cigarettaeladások értéke éves szinten több mint milliárd dollár ezermilliárd forint.

Kínában dohányzásellenes dohányzó kódoló videó

Szakmai összefogás a tiltótáblák ellen A szabályszegőket jüanra 9 ezer forint bírságolhatják, az éttermek pedig akár 10 ezer jüan ezer forint büntetést is fizethetnek, ha nem tartják és tartatják be az új előírásokat. Kína a világ vezető dohánytermesztője: a globális össztermelés nagyjából 40 százaléka írható a számlájára.

Szakmai összefogás a tiltótáblák ellen A szabályszegőket jüanra 9 Kínában dohányzásellenes forint bírságolhatják, az éttermek pedig akár 10 ezer jüan ezer forint büntetést is fizethetnek, ha nem tartják és tartatják be az új előírásokat. A szabálysértést háromszor elkövetők neve a kormányzat online szégyenfalára is felkerül. A pekingi törvényhozás rendelete az óvodák, iskolák, gyermekjóléti intézmények, női klinikák és gyermekkórházak, fitnesz- és más sportlétesítmények, valamint a védett műemlékek környékén sem engedélyezi a füstölést. A tanárok nem gyújthatnak rá általános és középiskolás diákjaik előtt, az oktatási intézményeknek kötelességük lesz a felvilágosítás, a dohányzókat pedig segíteniük kell a leszokásban. Kiskorúak nem vásárolhatnak dohányterméket automatákból és az interneten sem.

A világ dohányosai körülbelül 5,7 ezer milliárd cigarettára gyújtanak rá évente, ami percenként csaknem 11 millió cigarettát jelent.

Olvassa el is.

Kínában dohányzásellenes milyen feltételek vannak a dohányzásról való leszokáshoz

Fontos információk