Béreljen irodát. Béreljen irodát. Béreljen irodát?

béreljen irodát

Miért érdemes Regus irodát választani? Bútorozott irodák Modern bútorok, nagy sebességű internet Az ár minden költséget magában foglal Fizessen egyetlen összeget a munkaterülethez kapcsolódó béreljen irodát szolgáltatásért.

béreljen irodát

Méret növelése Igényeljen több helyet az íróasztaloknak, ahogyan új munkatársakat vesz fel. Ideiglenes irodák Állítsa fel projektirodaként, majd szüntesse meg egy hónapos felmondási idővel.

béreljen irodát

Válassza ki az Önnek megfelelő típusú irodahelyiséget: Ablakos iroda Privát irodahelyiség kilátással, a rendelkezésre álló összes központunkban. Kérjen ajánlatot! Regus irodahelyiség kilátás nélkül; a legkisebb költségű irodahelyiségünk.

béreljen irodát

Kombinált iroda és tárgyaló; jellemzően két íróasztallal és egy tárgyalóasztallal. Íróasztalok megosztott irodai környezetben, ahol béreljen irodát asztalok a beérkezés sorrendjében foglalhatók el.

béreljen irodát

Az ár minden költséget magában foglal Fizessen egyetlen összeget egy teljesen berendezett irodáért, beleértve a bútorokat, wifit, telefont, közüzemi számlákat és a recepciószolgálatot. Csak a fogyóeszközök után kell külön fizetnie, mint a kávé, a másolatok és a hívások.

Növelje igény szerint Ne fizessen több irodahelyiségért, mint amennyire szüksége van Kezdjen kevesebbel, majd igényeljen több helyet és munkaállomást, ahogyan vállalkozása növekszik Szabja testre irodáját Bútor, elrendezés és dekoráció béreljen irodát mind az Ön igényeihez igazítva Globális jelenlét Ingyenesen jár mellé a társalgótagság Business lounge szolgáltatásaink az egész világon elérhetők Adminisztrációs támogatás Tartalmazza a recepciószolgálatot és a postakezelést Segítség az adminisztrációs feladatokban Biztonságos üzleti internet, wifi, telefonkészülék és telefonvonalak Irodák.

Fontos információk